Disclaimer

Gebruik van deze website:

Deze website (www.consenso.be / www.consenso-advocaten.be) is de eigendom van ConSenso en wordt beschermd door het auteursrecht en als databank. De gehele of gedeeltelijke reproductie van de website is enkel toegelaten voor persoonlijk gebruik. Het kopiëren, opslaan of verzenden van deze website of van delen ervan om andere redenen is niet toegelaten zonder de geschreven toestemming van ConSenso.

Alle inhoud die wordt verspreid via deze website wordt louter ter informatie beschikbaar gemaakt, en ConSenso kan niet aansprakelijk worden gehouden voor enig ander gebruik hiervan. Indien u een specifieke juridische vraag heeft dient u één van onze terzake gekwalificeerde advocaten te contacteren om gepast juridisch advies te bekomen.

U mag op een eerlijke en niet misleidende manier naar deze website linken indien u hierbij ook een link naar onze home page vermeldt (www.consenso.be), en enkel voor niet-commerciële doeleinden. ConSenso wijst alle aansprakelijkheid van de hand voor de inhoud van externe websites waarnaar deze website linkt, of die naar onze website linken.

Informatie op de website van ConSenso kan regelmatig worden bijgewerkt of aangepast.