Voor professionelen

Contractenrecht

Kleine lettertjes? Algemene voorwaarden? Clausules? Of het nu gaat om een arbeidsovereenkomst, huurcontract of een andere overeenkomst, een helder verwoord contract met aangepast clausules kan heel wat narigheid en discussies vermijden. Iedere partij kent zo immers zijn rechten en plichten. Maar hoe begint u daaraan?

Uw team van experten

Contractenrecht

Wat wij voor jou
kunnen betekenen

Een sterk contract is niet alleen de beste voorbereiding op een mogelijks conflict, maar vaak net de beste manier om een conflict te vermijden. Een waterdicht contract omschrijft immers duidelijk de bedoeling van beide partijen en de gemaakte afspraken, waar u bij onenigheid op kan terugvallen. 

 

Het opstellen en interpreteren van contracten is echter maatwerk geworden. De regelgeving wordt steeds complexer en ook de bijzondere contractuele verhoudingen vragen een bijzonder techniek.

 

Bij ConSenso deinzen we niet terug voor complexe contractuele verhoudingen. Meer nog, we zien het als een vorm van kunst. Dus zetten wij maar al te graag onze artiesten aan het werk, zodat u op beide oren kan slapen. Want wij nemen het persoonlijk.