Voor particulieren

Real Estate

Heeft u uw droomhuis gevonden? Loopt de renovatie van uw woning niet zoals gepland en ontstaan er discussies met de aannemer of de architect? Of bent u aan het (ver)huren en heeft u vragen omtrent uw huurovereenkomst of de beëindiging daarvan? Real Estate is niet alleen een zeer uitgebreide rechtstak, het is er ook eentje met tal van bijzondere rechtsregels. Daardoor is het soms verwarrend te weten wat nu precies uw rechten, plichten en mogelijkheden zijn.

Het beste plan van aanpak is dan ook persoonlijk en proactief.

 

Uw team van experten

Real Estate

Wat wij voor jou
kunnen betekenen

Juridisch zijn er heel wat materies en bijzondere rechtsregels verbonden aan transacties of geschillen in het kader van onroerende goederen. Een kluwen aan rechtsregels die het niet altijd evident maken om te weten wat nu precies uw rechten, plichten en mogelijkheden zijn. Iedere situatie is anders. Een persoonlijke aanpak is dan ook aangewezen. En daarvoor kan u rekenen op uw ConSenso team van experten.

 

Bij ConSenso geloven we ook dat advies binnen Real Estate proactief is. Zo ondersteunen we u niet alleen bij uw actuele vragen, maar kunt u ook op ons rekenen bij wetswijzigingen. Hoe we dat doen? Met een perfecte mix aan theoretische knowhow én voeling met de praktijk. Zo kunt u rekenen op een partner die adviseert in mensentaal, maar ook oog heeft voor opportuniteiten.