De ConSenso-overtuiging

Bij ConSenso geloven we in een persoonlijke aanpak. Net zoals elke cliënt, is elk dossier anders. Verstaanbaar, bruikbaar juridisch advies en ondersteuning op maat zijn voor ons vanzelfsprekend.

“We spreken geen Latijn, maar échtemensentaal.

We luisteren niet alleen naar uw verhaal, we hóren u ook. We zijn niet apathisch, maar staan schouder aan schouder. We spreken geen Latijn, maar échtemensentaal. 
Bij ConSenso geen afstandelijke advocaat in maatpak, maar een echte compagnon de route.

 

“We gaan samen op zoek naar de best mogelijke oplossing. Want die is er. Altijd.”

ConSenso navigeert u doorheen alle momenten in uw leven waarop u juridisch advies nodig heeft: de mooie én de uitdagende.
Wij analyseren uw situatie en bespreken doelen, risico’s en opportuniteiten. We gaan samen op zoek naar de best mogelijke oplossing. Want die is er. Altijd. Of het nu onderhandelen, bemiddelen of procederen is, wij gaan alle uitdagingen samen met u aan, en dit steeds met evenveel energie , expertise en passie. Alsof het voor onszelf was.

“ConSenso-ers kijken verder dan de vraag en graven dieper wanneer anderen stoppen.”

Hoe beter de analyse, hoe sterker het advies. Om die reden kiezen wij voor een doorgedreven opleiding van onze jongere medewerkers, en wordt er sterk ingezet op kennisdeling. ConSenso investeert ook steeds in innovatie over de rechtstakken heen, omdat creativiteit het verschil maakt. ConSenso-ers kijken ook niet op de klok. We staan zeer flexibel voor u klaar, een leven lang. Net zoals u nemen wij het immers persoonlijk.

 

Nog niet overtuigd? Neem vrijblijvend met ons contact op voor een goed gesprek en een kop koffie (of misschien wel ons huisbiertje) in onze “Club C”, en ervaar zelf onze persoonlijke aanpak. Wij kijken ernaar uit om u te ontvangen!”

Een getuigenis door Michel Verhoeven - Kolmont Vastgoedontwikkeling
Op ConSenso kunnen we bouwen.

Al jarenlang kunnen we op ConSenso vertrouwen voor advies omtrent de risico's in onze dossiers. De procedure-vermijdende aanpak past perfect bij onze visie.

Michel Verhoeven - Kolmont
Een getuigenis door Hilde Peeters, eigenaar van brouwerij Anders
ConSenso luistert naar mijn problemen als een echte vriend.

Ik vraag geregeld juridisch advies, en ze kunnen me steeds weer geruststellen.

Hilde Peeters - Brouwerij Anders
Een getuigenis door ondernemers Robert Vasen en Axel Verberckmoes
ConSenso begeleidt me met gevoel, en dat kan ik appreciëren.

Zowel als koper en als verkoper heeft ConSenso mij écht geholpen bij M&A's. Niet enkel door teksten te schrijven, maar ook door zich als een sterke onderhandelaar te bewijzen.

Axel Verberckmoes - eigenaar en CEO visbedrijven
Een getuigenis door ondernemers Robert Vasen en Axel Verberckmoes
Mijn advocaat zet me altijd weer back on track.

Bij een M&A komt toch altijd veel twijfel kijken als ondernemer. Dan ben ik blij dat mijn ConSenso-expert me steeds weer een luisterend oor beidt en me verzekert dat ik goed bezig ben.

Robert Vasen - eigenaar industriële wasserijen
Ik ben onder de indruk van de sterke bemiddeling.

Mijn juridisch conflict kende een goede afloop dankzij de straffe bemiddelingstechnieken van mijn bemiddelaar. ConSenso zorgde voor een positieve dialoog tussen beide partijen.

Jean-Paul van Kerkhoven