Voor professionelen

Ondernemingsrecht

Van het opstellen van complexe overeenkomsten, tot het beslechten van gerechtelijke procedures. Een dossier in het ondernemingsrecht vraagt steeds om maatwerk. 

Uw team van experten

Ondernemingsrecht

Wat wij voor jou
kunnen betekenen

Onze advocaten geloven in klare taal en een no-nonsense aanpak. Net zoals u staan zij met beide voeten in de ondernemerswereld en beseffen zij het belang van een pragmatisch advies, in mensentaal.

Subdisciplines

Distributierecht

Wilt u – al dan niet in het buitenland – een distributienetwerk opzetten voor de verkoop van uw producten of diensten ? Of een distributeur aanspreken om uw producten in uw naam te verkopen? Wat als uw afnemer de overeengekomen afspraken niet nakomt? 

 

Distributie brengt vele kleine en grote vragen met zich mee. Bovendien zijn er vaak meerdere partijen bij betrokken. Hiervoor heeft u een ervaren partner met persoonlijk advies nodig. 

 

Koos u al een distributiemodel of moet dit nog worden uitgetekend? Ons ervaren team staat in elke fase voor u klaar met een duidelijke begeleiding in mensentaal. Reken op onze expertise in franchising, concessie- of alleenverkoop en elke andere vorm van distributie. Zijn er na het uittekenen van het model geschillen? Dan nemen wij het voor u op. Wij verdedigen uw belangen en voeren het verweer. Wij nemen het persoonlijk.